header
stadswandelingen

Aanmelden

Kies uit de volgende vier mogelijkheden.

 

U wilt taalcoach worden

Wilt u anderstaligen helpen? Wij zijn heel blij met u! Via onderstaande knop kunt u zich aanmelden.
Wij reageren per mail. Tijdens het intakegesprek noteren we uw persoonlijke voorkeuren. Daarna volgt een kennismaking met een bij u passende anderstalige. Pas daarna beslist u samen of u een taalkoppel wordt.

Meld u aan

 

U wilt taalcoach voor een vluchteling worden

Wilt u een vluchteling helpen? Daar zijn we blij mee! Via onderstaande knop kunt u zich aanmelden. Tijdens het intakegesprek noteren we uw persoonlijke voorkeuren. Daarna volgt een kennismaking met een bij u passende vluchteling. Pas daarna beslist u samen of u een taalkoppel wordt.

Meld u aan

 

U bent anderstalige

Bent u op zoek naar een taalcoach en kunt u minimaal een eenvoudig gesprek in het Nederlands voeren (niveau A1)? Meld u dan aan als anderstalige. Na ontvangst van uw formulier nodigen wij u uit voor een intakegesprek waarbij u uw wensen kunt aangeven. Let op! Wij reageren per mail. Het inschrijfgeld bedraagt € 25. Wij vragen u om dit te betalen bij de intake.

Door de vele aanmeldingen zijn wij helaas genoodzaakt om tijdelijk een aanmeldstop in te stellen voor anderstaligen. Het aantal taalcoaches is niet groot genoeg om nieuwe aanmeldingen binnen een redelijke termijn te koppelen aan een taalcoach. De aanmeldstop geldt tot en met 31 mei 2023.

 

U bent vluchteling

Door de vele aanmeldingen zijn wij helaas genoodzaakt om tijdelijk een aanmeldstop in te stellen voor anderstaligen. Het aantal taalcoaches is niet groot genoeg om nieuwe aanmeldingen binnen een redelijke termijn te koppelen aan een taalcoach. De aanmeldstop geldt tot en met 31 juli 2023.

 

© 2023 Knijnenburg Producties