header
stadswandelingen

Aanmelden

Kies uit de volgende vier mogelijkheden.

 

U bent anderstalige

Bent u op zoek naar een taalcoach en kunt u minimaal een eenvoudig gesprek in het Nederlands voeren (niveau A1)? Meld u dan aan als anderstalige. Na ontvangst van uw formulier nodigen wij u uit voor een intakegesprek waarbij u uw wensen kunt aangeven.
Let op! Wij reageren per mail.
Het inschrijfgeld bedraagt € 25. Wij vragen u om dit te betalen bij de intake.

Door de vele aanmeldingen zijn wij helaas genoodzaakt om tijdelijk een aanmeldstop in te stellen voor anderstaligen. Het aantal taalcoaches is niet groot genoeg om nieuwe aanmeldingen binnen een redelijke termijn te koppelen aan een taalcoach. 

De aanmeldstop geldt van 26 januari tot en met 31 maart 2023. 

Dit is niet van toepassing voor vluchtelingen. Zij kunnen zich gewoon aanmelden. 

 

U wilt taalcoach worden

Wilt u anderstaligen helpen? Meld u dan aan als taalcoach.
Wij reageren per mail. Tijdens het intakegesprek noteren we uw persoonlijke voorkeuren. Daarna volgt een kennismaking met een bij u passende anderstalige. Pas daarna beslissen jullie samen of jullie een taalkoppel worden.

Meld u aan

 

U bent vluchteling

Bent u als vluchteling naar Nederland gekomen en wilt u een taalcoach? Kunt u minimaal een eenvoudig gesprek in het Nederlands voeren (niveau A1)? Meld u aan voor een taalcoach. Nadat we uw ingevulde formulier hebben ontvangen, nodigen wij u uit voor een intakegesprek waarbij u uw wensen kunt aangeven. Vluchtelingen betalen geen inschrijfgeld.

Meld u aan

 

U wilt taalcoach voor een vluchteling worden

Wilt u een vluchteling helpen? Meld u dan aan als taalcoach! Tijdens het intakegesprek noteren we uw persoonlijke voorkeuren. Daarna volgt een kennismaking met een bij u passende vluchteling. Pas daarna beslist u samen of u een taalkoppel wordt.

Meld u aan

 

© 2023 Knijnenburg Producties