header
stadswandelingen

Aanmelden

Kies uit de volgende vier mogelijkheden.

 

U wilt taalcoach worden

Wilt u anderstaligen helpen? Wij zijn heel blij met u! Via onderstaande knop kunt u zich aanmelden.
Wij reageren per mail. Tijdens het intakegesprek noteren we uw persoonlijke voorkeuren. Daarna volgt een kennismaking met een bij u passende anderstalige. Pas daarna beslist u samen of u een taalkoppel wordt.

Meld u aan

 

U wilt taalcoach voor een vluchteling worden

Wilt u een vluchteling helpen? Daar zijn we blij mee! Via onderstaande knop kunt u zich aanmelden. Tijdens het intakegesprek noteren we uw persoonlijke voorkeuren. Daarna volgt een kennismaking met een bij u passende vluchteling. Pas daarna beslist u samen of u een taalkoppel wordt.

Meld u aan

 

U bent anderstalige

Bent u op zoek naar een taalcoach en kunt u minimaal een eenvoudig gesprek in het Nederlands voeren (niveau A1)? Meld u dan aan als anderstalige. Na ontvangst van uw formulier nodigen wij u uit voor een intakegesprek waarbij u uw wensen kunt aangeven. Let op! Wij reageren per mail. Het inschrijfgeld bedraagt € 25. Wij vragen u om dit te betalen bij de intake.

Omdat het aantal anderstaligen dat op de wachtlijst staat enorm is toegenomen, moeten wij helaas een aanmeldstop invoeren. De aanmeldstop geldt voorlopig tot het einde van januari 2024.

 

U bent vluchteling

Bent u vluchteling, bent u op zoek naar een taalcoach en kunt u minimaal een eenvoudig gesprek in het Nederlands voeren (niveau A1)? Meld u dan aan als anderstalige vluchteling. Na ontvangst van uw aanmelding nodigen wij u uit voor een intakegesprek waarbij u uw wensen kunt aangeven.

Omdat het aantal vluchtelingen dat op de wachtlijst staat enorm is toegenomen, moeten wij helaas een aanmeldstop invoeren. De aanmeldstop geldt voorlopig tot het einde van februari 2024.

 

© 2024 Knijnenburg Producties